Pe 23 octombrie, a fost o seară fullhouse, când oaspeții de la Petry Bistro au fost primii care au gustat aromele toamnei în cadrul unei cine călduroase. A sosit noul meniu de Toamnă-iarnă și va rămâne până în primăvara anului 2026!

Restaurantul nostru pune accentul pe utilizarea produselor locale și suntem încântați să putem sprijini fermierii locali și să rămânem fideli principiului de a servi oaspeților noștri numai ingrediente de sezon, provenite din surse locale. Aici nu există „out of season”, totul urmează ritmul naturii.

După festivalul Taste of Transylvania, ne-am întors plini de inspirație și am adus arome și idei proaspete. Bucătarul-șef Csapó Sándor și echipa lui, și-au pus sufletul în noile preparate, astfel încât oaspeții să se poată delecta în continuare cu arome sezonale și în acest anotimp. Așadar nici de data asta nu pot lipsi recomandările sezonale ale bucătarului-șef, Autumn Specials, care se schimbă în fiecare trimestru și care urmăresc întotdeauna să valorifice la maximum ingredientele locale, de sezon. Noul nostru meniu special de toamnă este rodul acestei experiențe, atât la propriu, cât și la sens figurat.

Suntem mândri și de meniul nostru de băuturi: oaspeții pot alege acum dintre cocktailuri speciale și băuturi premium, precum cocktailul Maple & Bacon Old Fashioned, pe care îl recomandăm deoarece aromele sale calde, afumate și dulci evocă atmosfera sezonului și creează o experiență intimă și relaxantă. Desigur, oferim și băuturi sănătoase, precum kombucha artizanală și sucuri de fructe de la producători locali, care reflectă întotdeauna aromele sezonului.


Veniți să gustați aromele toamnei la Petry Bistro, pentru că adevărata experiență gastronomică începe acolo unde aromele sezonului se întâlnesc cu pasiunea locală.
