Ultimul weekend al verii a fost sărbătorit cu fast, în Mureş, la câţiva kilometri de Sighişoara. În cadrul unei petreceri câmpeneşti, turiştii s-au bucurat de cele mai fine brânezturi româneşti cu nelipsitele roşii.
Totul a fost stropit cu vinuri de soi, iar pentru digestie, petrecăreţii s-au bucurat de un concert de jazz.
Teodora Tanczos: Suntem la Brânză, Roşii şi Jazz, un eveniment la care ne bucurăm de cele trei. Avem brânzeturi de mai multe feluri, de aici din zonă, de la ferme din Saschiz şi Floreşti.
Salata de vinete a fost şi ea printre vedetele serii. Pofticioşii au combinat-o cu brânzeturile pregătite de organizatori.
De delicatesele româneşti s-au bucurat şi străinii, care au petrecut alături de mureşeni.
100 de lei au avut de scos participanţii din buzunar. Mâncarea şi vinul au fost, desigur, incluse în preţ.
Vezi video pe Observator TV