Balul bobocilor de la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Tg. Mureș a avut loc în data de 1 noiembrie, tema de anul acesta fiind „Cetatea eternă sub asalt”. Plini de entuziasm, creativitate și talent, bobocii și organizatorii de anul acesta au realizat un spectacol ce a pus în lumină procesul prin care noile generații se afirmă în spațiu și timp prin inovație și inventivitate. Astfel, elevii de clasa a XII-a au jucat rolul unor personalități ale Romei Antice gata să descopere ce au de oferit noii veniți. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură „Mihai Eminescu.” Momentele de teatru, muzică și dans au scos în evidență abilitățile fiecărui participant, asigurând un spectacol deosebit spectatorilor și celor implicați.
Petrecerea a continuat în data de 3 noiembrie la hotelul Imperial Inn, unde alături de Ian și Oscar, Thomas PCZ și Dj Bayt, participanții au încheiat balul de anul acesta în cadrul unei atmosfere electrizante.
Diversitatea, creativitatea și talentul au fost răsplătite și apreciate, bobocii câștigători fiind premiați astfel:
Miss Papiu – Fărcaș Sorana și Mister Papiu – Florescu Radu
Locul 2 – Budin Timeea și Simionca David
Locul 3 – Vodă Otilia și Pop Victor
Premiul de popularitate – Bendriș Sonia și Plopeanu Ian
Cea mai originală boboacă – Coraicu Alexandra
Cea mai grațioasă boboacă – Rusu Vanesa
Cea mai creativă boboacă – Chiorean Daria
Cel mai carismatic boboc – Dulău David
Cel mai amuzant boboc – Vodă Dragoș
Cel mai cool boboc – Straia Luca
De la primele discuții referitoare la organizarea, construirea și până la desfășurarea propriu-zisă a evenimentului, fiecare etapă a contribuit la realizarea unui parcurs frumos presărat cu amintiri de neuitat și experiențe pline de trăiri intense, în urma cărora bobocii și organizatorii au avut de câștigat cunoștințe și abilități noi.
Răspunsurile de mai jos oferă mărturiile autentice ale celor implicați într-un eveniment semnificativ din viața lor:
„Din prisma unui organizator pot afirma că nimic nu este ceea ce pare. Am întâmpinat o sumedenie de dificultăți, care nu mi-aș fi închipuit că ar putea surveni, necunoscute celorlalți neimplicați în construirea spectacolului. De la întâlniri cu regizoarea, la construirea unui scenariu, la punerea lui în personaj, la modificări și până la căutarea de sponsori , a fost un proces îndelungat presărat cu provocări ascunse , care în final mi-a oferit o satisfacție de neimaginat. Mă bucur mult să văd că muncă mea, respectiv a colegilor și a bobocilor a dat roade, fiind apreciată de spectatori, profesori și cel mai important de doamna director.”
„Balul Bobocilor mi-a plăcut foarte mult, numerele de grup si cele individuale, decursul spectacolului și scenariul au fost gândite și puse in practică foarte bine, iar balul a fost la nivelul așteptărilor.”
„Uimitor. A fost un moment superb. Am apreciat felul în care a fost creată întreaga poveste și felul în care a fost valorificat fiecare talent al fiecărui boboc.”
De ce ai luat decizia de a te implica în balul de anul acesta?
„Îmi place să organizez evenimente de mare amploare.”
„Mă ajută să mă dezvolt pe plan personal.”
Ce impact a avut asupra ta această experiență?
„Am trăit câteva săptămâni interesante cu mult, dar ce mi a plăcut în mod special a fost faptul că am putut din nou încânta publicul.”
„M-a ajutat să fiu o persoană mult mai deschisă și am ieșit din zona mea de confort.”
„Simt că sunt mai responsabilă.”
Cum ai descrie această experiență?
„O experiență care unește generațiile printr-un spectacol inedit.”
Cum te-ai simțit pe scenă?
„Foarte bine, apreciată și încrezătoare.”
„Mi-am adus aminte de mine de acum 3 ani, de data asta cu mai multe emoții însă pentru că voiam ca întreg balul să iasă bine, nu doar bucățica mea.”
Cum te-ai simțit în cadrul grupului?
„Am fost foarte apropiată de aproape toți și cred că m-am integrat destul de bine.”
„Apreciat și binedispus.”
Adriana Herepean |
Foto: Sandra Cormoș și Dion
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.