Un bărbat din Tg. Mureş demonstrează că, dacă există voinţă şi pasiune, poţi să-ţi deschizi o mică afacere de succes! Omul a lucrat ani de zile în Germania şi, cu banii câştigaţi acolo, a reuşit să-şi deschidă o brutărie numai şi numai cu produse bio.
Aluatul din care mureşenii fac pâinea este compus din făină integrală şi apă plată. Iar în locul drojdiei comerciale folosesc maia, o un ferment mult mai sănătos, care – de altfel – a revenit în brutării. Cei doi soţi au propria moară în care macină grăul, însă la început lucrurile n-au fost deloc simple.
Acum au patru angajaţi, cu toate acestea cei doi soţi nici nu concep să nu lucreze cot la cot cu ei. Pentru că brutăria este, pentru ei, o pasiune. Iar asta i-a şi ajutat să-şi dezvolte, în timp, afacerea.
Kolcsar Csaba, brutar: Acum de vreo doi trei ani sunt şi comezi mai multe. Acum a început să afle lumea de produsele ecologice.
Produsele naturale făcute de ei se vând în magazinele bio, plafaruri, online, dar şi la târguri tradiţionale.
Sursa: Observator.tv
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.