În acest an, alături de păstrarea diversității culturale și tradițiile culinare, sustenabilitatea joacă și ea un rol important, deoarece obiectivul este de a crea un festival care să genereze cât mai puțin deșeuri posibil.
Pe lângă standurile care prezintă specialitățile culinare ale restaurantelor de renume, festivalul va găzdui și discuții actuale și interesante pe teme, precum produsele forestiere, posibilitățile de dezvoltare a turismului din Transilvania și siguranța alimentară.
Evenimentul va avea loc între 14 și 17 septembrie la Satul de vacanță Boroș.
PROGRAM / SCHEDULE
Pro Economica Rendezvénycsűr / Șura de evenimente Pro Economica / Pro Economica Event Hall
Péntek / Vineri / Friday
11:30 – Zákány Dániel (Grill akadémia)
13:00 – Thür Ádám (IKON)
14:30 – Ötvös Zsuzsi (Laurel)
16:00 – Veres István *
17:30 – Wossala Rozina
19:00 – Mihai Toader (Soro lume)
Szombat / Sâmbătă / Saturday
11:30 – Mizsei János (MÁK)
13:00 – Wolf András (Gundel)
14:30 – Szabi a Pék (Panificio il Basilico)
16:00 – Alex Petricean (NOUA)
17:30 – Tóth Szilárd (SALT) *
19:00 – Puskás Csaba (Borkonyha) *
Vasárnap / Duminică / Sunday
11:30 – Alex Antal (Fork)
13:00 – Bíró Lajos (Buja disznók)
14:30 – Pallag Dávid (Rutin)
16:00 – Koppány Levente (Costes) *
17:30 – Páva Boys
Merkúr Színpad / Scena Merkúr / Merkúr Stage
Péntek / Vineri / Friday
15:00 – Jonas Schäfer (Valea Verde)
16:30 – Pohner Ádám, Kun Luca (Iszkor)
18:00 – Andrei Luminea (Pasaj)
19:30 – Giovanni Vilaggi (B The Hotel)
Szombat / Sâmbătă / Saturday
13:30 – Tóth Pál (Alabárdos)
15:00 – Oana Coantă (Bistro de’l Arte)
16:30 – Szőcs Előd, Orbán Ferenc (Székely konyha és kert)
18:00 – Andrei Adlah (Prime)
19:30 – Tischler Petra (Private chef)
Vasárnap / Duminică / Sunday
13:30 – Berec András és István
16:30 – Stoller Márton (+52 Event &Gastro Hall)
18:00 – Takács Attila (Horgonyzó)
19:30 – Nagy Zoltán (Budapest Boutiq Bar) – Alex Ciomârtan (Fix Me a Drink)
* – Michelin csillag / Stea Michelin / Michelin star
– Michelin ajánlás / Recomandare Michelin / Michelin recommended