“Târgu’ lu′ Pește” este un eveniment culinar pescăresc care vrea să dea semnalul unei revoluții a gustului. Pentru că peștele, ca aliment, este bogat în omega 3, niciun soi nu trebuie neglijat atâta vreme cât este combinat cu delicioasele legume din Piața Libertații și reinventat în preparate culinare pescărești de excepție.
“Târgu’ lu′ Pește” – fie el prăjit, fiert, la sare sau în ce s-o mai pune, va avea loc în Piața Libertății (18-19 mai, începând cu orele 11:00)
“Târgu’ lu′ Pește” vă aduce maeștrii bucătari care vă vor oferi specialități inedite din pește autohton gătite la fața locului.
Piața Libertății va fi locul perfect să savurați vestitele ciorbe de pește, pește la grătar, tocănițe, salată de icre, zacuscă de pește, pate de ficat de păstrav, caviar de pește, sarmale, piadine și multe alte ”finețuri” culinare.