După mai bine de 10 ani în HORECA din Târgu Mureș, cu locații strategic alese atât în centrul orașului – Taverna Diavolului, dar și în mallurile din oraș – Diavolo Plazza M și Shopping City, cu experiență acumulată într-un business nu tocmai ușor, cu provocări atât în ce privește resursele umane, financiare, contextul economic, concurența locală, dar și consumatorul local, deschiderea primei locații în spațiul propriu a venit ca o continuare firească.
Deschiderea noului DIAVOLO GRILL HOUSE, cu specific smoker BBQ este un eveniment cel puțin interesant, atât pentru antreprenorul Ordog Zsolt, dar mai ales pentru pasionații de carne gătită lent și cu arome intense de fum. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare pe care le-am avut în vedere atunci când am decis să deschidem această NOUĂ LOCAȚIE a grupului DIAVOLO.
LOCAȚIA
La 9 minute de centrul orașului, pe str. Budai Nagy Antal nr. 18, accesul se face ușor din Bdul .1 Decembrie 1918, fie din direcția centru, fie din direcția cartier Tudor/str. Ștefan cel Mare.
CONCEPT ȘI DESIGN
Designul interior reflectă tema BBQ, cu elemente de lemn, metal, iluminat cald, și un spațiu deschis unde clienții pot vedea smoker-ul în acțiune 😊cu o terasă retractabilă vara, dar încălzită iarna, în curând înconjurată de verdele planetelor cățărătoare.
ECHIPAMENTELE
Un smoker BBQ de calitate este esențial, așa că am ales să ne asociem cu nume consecrate în ale gătitului : SZENDO Big Woody Tom BBQ pe lemne și HESTIA pe cărbune, sunt cuptoarele cu care gătim.
Smoked BBQ este o metodă de gătire îndrăgită în întreaga lume, apreciată pentru aroma și gustul său unic conferit de fum.
Smoked BBQ, sau în română „grătar afumat”, este o metodă de gătire lentă și îmbunătățire a aromelor prin expunerea cărnii la fum timp îndelungat. Această tehnică de gătire este populară în întreaga lume și este apreciată pentru gustul său distinct și textura sa suculentă. Iată câteva aspecte importante despre smoked BBQ:
Carnea folosită în prepararea smoked BBQ poate fi inclusiv porc, vită, pui, miel, rață și chiar si deserturi coapte. Fiecare tip de carne poate avea un gust unic atunci când este afumat.
Procesul de afumare implică expunerea cărnii la fum de la lemn, adesea ore întregi. Fumul conferă cărnii un gust distinct și o aromă deosebită, smokerul este un dispozitiv special conceput pentru afumarea cărnii.
Un aspect crucial al smoked BBQ este timpul îndelungat necesar pentru a găti carnea la temperaturi scăzute și pentru a permite fumului să-și facă efectul asupra acesteia. Timpul poate varia în funcție de tipul de carne și de dimensiunea bucăților.
MENIUL
Meniul variat al restaurantului include diverse tipuri de carne (porc, vită, curcan), dar și opțiuni pentru vegetarieni. Sosurile BBQ, garniturile și deserturile vin să completeze perfect preparatele principale. Os cu măduvă, somon, rib eye steak, tomahawk steak, T bone, pulpe de rață, creveti….sunt doar câteva din elementele din meniu: https://www.ladiavolorestaurants.ro/meniu-diavolo-grill-house.pdf. Bineînteles că vinuri pe măsură vor face pereche perfectă de fiecare dată cu preparatul ales.
FURNIZORI
Găsirea furnizorilor locali pentru o carne de calitate este vitală. Colaborarea cu fermele poate asigura constant produse de calitate, așa ca fripturile noastre vin de la @Black Angus Farm (farm to table), de unde suntem siguri că de fiecare dată vom primi cele mai bune materii prime 😊 Boosifarm -pentru legumele cele mai proaspete, Theresia – pet cașcval, smântână, unt, toate premium.
PERSONALUL
Angajarea unui personal bine pregătit, pasionat de BBQ, face diferența. Prieten cu smoker-ul de ani buni, Chef János Falvai AKA Giovanni Villaggi, este cel care dă magie farfuriilor, de la alegerea celor mai bune bucăți, la condimentare, controlarea timpilor de gătit, a temperaturii, dar și așezarea lor spre servire. Premiat atât local la festivaluri de specialiate – Taste of Transilvania 2023 , cât și internațional – Jack Daniels BBQ World Championship 2019, Trofeul Romanian Beef Master by Chef Radu Zarnescu, membru din 2017 al Kansas City Barbeque Society, Chef Jani așa cum îi spunem noi în bucătărie, are grijă ca experiența, priceperea și pasiunea lui să transforme materia primă în adevarate momente de extaz culinar.
FEEDBACK-UL
Adaptabilitatea și dorința de a îmbunătăți constant experiența clienților sunt esențiale pentru succesul pe termen lung, asa că vă invităm să ne treceți pragul cel puțin odată, apoi să ne impărtășiți opinia, vă asigurăm că vom ține cont de fiecare sugestie, iar daca vă e pe gust, vă așteptăm să reveniți.
Ne puteți urmări și scrie pe rețelele social media – Facebook/Instagram DiavoloGrillHouse, așteptăm opinii pe Google business, Tripadvisor, iar petru rezervări 0733.666.123.
Diavolo Grill House
Str. Budai Nagy Antal, nr.18
www.LaDiavoloRestaurants.ro
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.