Este cel mai aglomerat sfârșit de săptămână la Sighișoara. Iar turiștii care au ales ca destinație cetatea medievală sunt ademeniți zilele acestea cu arome din toate colțurile lumii.
În cele 20 de bucătării ambulante sunt pregătite mâncăruri după rețete din Mexic, India sau Japonia. În fața multora s-au format cozi.Cetatea Medievală din Sighișoara a devenit o bucătărie imensă, cu specific internațional. Aromele mirodeniilor exotice se simt pe toate străduțele vechii cetăți din inima Transilvaniei și îmbie turiștii. Bucătarii au pregătit mâncarea după rețete culese din toate colțurile lumii.Aproape că nu există loc unde oamenii să nu aștepte la rând pentru o porție plină de savoare. Bucătarii abia fac față valului de comenzi.Cei care ajung la acest sfârșit de săptămână în cetatea Sighișoara, au ocazia să “guste” și din istoria și cultura Evului Mediu. Pe străduțe au loc spectacole și concerte de muzică veche.
Vezi video pe Pro TV