Luni
Mic dejun: fulgi de ovaz, lapte vegetal/animal partial degresat, semințe de dovleac și fructe cu IG mic
Gustare 1: masline
Pranz: salata de cruditati si proteina vegetala/animala
Gustare 2: nuci
Cina: stir fry de vitel cu orez integral
Marţi
Mic dejun: bruschete integrale cu rosii, avocado, roșii și somon afumat
Gustare 1: 1 fruct cu IG mic
Pranz: ciorba de legume
Gustare 2: migdale
Cina: pește la grill ceramic servit cu broccoli aburi și fasole verde
Miercuri
Mic dejun: omleta cu ciuperci, spanac, rosii si branza
Gustare 1: 1 fruct cu IG mic
Pranz: supa crema de broccoli si zucchini
Gustare 2: iaurt grecesc 2% + nuci romanesti
Cina: pizza homemade cu faina integrala si topping la alegere
Joi
Mic dejun: smoothie cu fructe de pădure, zucchini congelat, iaurt grecesc și scorțișoară
Gustare 1: perle de branza light
Prânz: salată de paste integrale reci cu legume
Gustare 2: caju
Cina: legume si proteina marinate si gatite la grill ceramic
Vineri
Mic dejun: sandwich cald low carb, crema de branza, salata, sunca de pui fara nitrati
Gustare 1: 1 fruct cu IG mic
Pranz:
Gustare 2: mix de fructe olegeaginoase
Cina: curry de pui și năut cu orez basmati
Sâmbătă
Mic dejun: oua ochiuri si legume
Gustare 1: integral
Prânz:
Gustare 2:
Cina: cotlet de miel la gratar cu verdeață și piure de dovleac
Duminică
Mic dejun: pancakes low carb
Prânz: salată de orez brun și ton
Cina: chiftelute de vită servite cu legume și orez brun
REZUMAT
Planul de masă de mai sus arată cum ar putea arăta o săptămână cu dieta scăzută de GI. Cu toate acestea, puteți ajusta/adauga in planul în funcție de gustul și preferințele dvs. dietetice.
Nutriționist, Carmina Stroia
Category: Stirile Punctul
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.