Producătorii care intenţionează să comercializeze miei sau iezi vii, în vederea sacrificării în punctul de tăiere autorizat aflat în piața Cuza Vodă, trebuie să deţină asupra lor următoarele documente: – actul de identitate al producătorului; – atestat de producător – certificat sanitar-veterinar de transport animale vii (miei) – eliberat de medicul veterinar din localitate; – formularul de mişcare, eliberat de medicul veterinar. – lanț alimentar ( de la medicul veterinar) – mieii trebuie să fie crotaliaţi (în ambele urechi). Punctul de sacrificare este autorizat în perioada 26 martie – 07 aprilie 2018 în Piaţa Cuza Vodă. Pentru preintâmpinarea îmbolnăvirilor cauzate de sacrificarea în condiții necorespunzătoare din punct de vedere igienic, vă recomandăm sacrificarea mieilor în punctul de sacrificare autorizat sanitar – veterinar.
Sursa: Administrator- Ujică Valer
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.