Pașcu de la Târnăveni, cum îl cunosc acum clienții este și denumirea proprii paginii de internet unde fostul polițist de la rutieră, Ioan Emil Pașcu, își prezintă oferta de preparate din carne pentru evenimente. Cu o carmangerie proprie în comuna Cetatea de Baltă, Ioan Emil Pașcu nu s-a limitat doar la vânzarea de produse din carne ci a perseverat și se prezintă cu o ofertă de preparate din carne pentru nunți, botezuri sau alte evenimente, pregătite natural, în afumătoare clasică cu lemne.
Bufetul rece tradițional românesc conține produse din carne dar și pâine de casă, lipie sau murături tradiționale.
Toata activitatea reprezintă acum o afacere de familie în care este implicată atât soția Mihaela cât și fiul Ionuț Mihai Pașcu.
Mai mult decât atât, oferta cuprinde și preparate la rotisor (purcei, berbecuți sau pui) ori ceaun cu carne.
Aprecierile clienților nu s-au lăsat așteptate, un exemplu fiind și BUCĂTAR ȘEF TOMA, care promovează produsele carmangeriei Pașcu de la Târnăveni la restaurantele din Alba Iulia.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.