Un nou model de fast food a fost lansat în Italia. dar fără hamburgeri și cartofi prăjiți, ci având mămăliga ca aliment principal. Gătită însă într-un sistem inovativ, nu în tradiționalul ceaun, ci folosind un aparat care o prepară și o dozează. Un fel de distribuitor de mamaligă sau mămăligă la dozator, pe sistemul celor pentru lichide.
Practic, o cuvă în care se adaugă apa, mălaiul și sarea, care amestecă și apoi gătește autonom mămăliga, fără nicio contribuție din partea personalului. Iar mămăliga iese de o consistență mai moale, adică exact cum este mai recomandat. Fapt care permite apoi ca ea să ajungă în farfurie direct dintr-un dozator încorporat, arată G4Food.ro.
În paralel cu mămăliga, există o gamă întreagă de preparate care se adaugă peste ea, gata pregătite și ținute la cald în vase separate, folosind o linie specială de tip HoReCa. Mămăliga și ceva peste ea, ceva foarte fast.
Category: Stirile Punctul