Expoziția GastroPan, cel mai de seamă târg de specialitate pentru sectoarele de panificaţie, cofetărie și HoReCa în Europa de Sud-Est este în plină desfășurare la Sibiu, iar Concursurile GastroPan, care au loc în cadrul expoziției, continuă să fie una dintre marile atracții pentru vizitatori și specialiști ai domeniului. Vineri, 24 martie 2017, s-au desfășurat concursurile secţiunii Panificaţie-Patiserie. Cei mai talentați brutari din România au participat la cele patru categorii ale acestei secțiuni, pregătind pâini speciale, produse de patiserie și creații artistice uimitoare. Analizând aspectul, gustul, caracteristicile organoleptice și respectarea tematicii, juriul format din specialiști ai sectorului de panificație și lideri ai asociațiilor profesionale de profil a reușit să aleagă cele mai bune produse.
La secțiunea Panificație a fost premiată și cea mai impresionantă creaţie artistică din aluat de panificație. Tematica categoriei Creație Artistică din Aluat de Panificație a fost Toamna la țară.
Locul III a fost obţinut de mureşeanul Tőkés Tibor de la Pâine de Casă Srl, Târgu Mureș.