• Au fost dezvoltate produse şi soluţii inteligente pentru a ajuta clienţii E.ON să-şi reducă costurile cu energia;
• Produsul E.ON Duo – pachetul cu electricitate şi gaze naturale pe o singură factură oferă 50% reducere la prima factură a fiecărui an;
• Circa 12% dintre cererile de acces la sistemul de distribuţie au fost înregistrate pe platforma on line unde se poate urmări întregul proces de racordare;
Pentru Grupul E.ON România, anul 2018 a stat sub semnul dezvoltării de produse şi soluţii inteligente pentru clienţi, al digitalizării, investiţiilor în reţeaua de distribuţie de gaze naturale şi energie electrică, precum şi al implicării în proiecte pentru comunitate.
Soluţiile E.ON Energie România reduc semnificativ costurile clienţilor cu energia
Compania a dezvoltat soluţii inteligente pentru clienţii săi, susţinându-i astfel în demersul lor de reducere a costurilor cu energia, prin măsuri de eficienţă energetică. Pentru clienţii din sectorul de afaceri, portofoliul de produse şi servicii include soluţii de cogenerare de înaltă eficienţă, trigenerare, precum şi sisteme de iluminat inteligent pe tehnologie LED. De curând compania a încheiat un parteneriat strategic cu Teraplast în valoare de 1,9 milioane de euro, prin care va fi realizat unul dintre cele mai mari sisteme de generare fotovoltaice din România
Şi partenerii rezidenţiali sunt în centrul atenţiei E.ON prin produsele dezvoltate de electricitate, gaze naturale și pachete mixte, dar şi prin oferte care să faciliteze accesul rapid și ușor la energie. În acest sens, E.ON Duo oferă clienţilor o reducere de 50% în prima lună contractuală a fiecărui an pentru pachetul cu gaze naturale şi electricitate pe acelaşi contract, promoţia fiind valabilă până pe 31 ianuarie 2019.
E.ON Life, prima soluție completă pentru încălzirea locuinței, include o centrală termică în condensare, dar şi servicii tehnice 24/7 pentru urgențe în cazul defecțiunilor. E.ON Life este configurată şi cu tehnologii smart – termostate wi-fi sau cu fir – incluse opţional în pachete. E.ON Serv Express este un alt produs care asi gură asistenţă tehnică rapidă, 24/7, în cazul defecţiunilor la instalaţia electrică sau cea de încălzire.
Investiţii semnificative în reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Mureş
Anul 2018 a fost unul foarte important în ceea ce priveşte investiţiile realizate de Delgaz Grid. Astfel, au fost finalizate mai multe proiecte de investiţii, o parte dintre acestea fiind demarate în anul precedent. În judeţul Mureş conductele şi branşamentele de gaze naturale au fost înlocuite pe o lungime de 84 kilometri, valoarea estimată a investiţiilor fiind de circa 12 milioane de lei. Cele mai mari lucrări de modernizare au fost executate în localităţile Cipău (12 km), Cheţani (15 km), Hădăreni (cca 12 km), Tîrgu Mureş (11 km) şi Fărăgău (11 km).
Pentru anul viitor ne-am propus să investim în continuare în modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale, un proiect de anvergură pe care dorim să îl implementăm fiind pe strada Gheorghe Doja din Tîrgu Mureş, pe o lungime de peste 11 kilometri. Alte lucrări semnificative de investiţii de înlocuire conducte şi branşamente sunt programate la Miheşu de Câmpie (11km), Solovăstru (14 km), Sovata (11 km), Ercea (5 km), Reghin (5,5 km) sau Sângeorgiu de Mureş (4.5 km).
12% din cererile de acces la reţea au fost înregistrate pe I Connect
Delgaz Grid a adus în mediul online, în premieră în România, procesul de racordare la reţeaua de distribuţie energie electrică şi gaze naturale. Toate documentele necesare conectării se depun pe platformă, iar plăţile aferente procesului de racordare se pot face on line. Informarea clientului se face pro-activ în fiecare pas al procesului, pe portal, prin sms sau e-mail. În decurs de mai bine de un an, 12% din cererile de racordare au fost înregistrate pe această platformă. Din cele peste 6.100 de cereri de acces la sistemul de distribuţie gaze naturale înregistrate pe platformă, 240 au revenit clienţilor din judeţul Mureş, alte 4.700 de cereri fiind înregistrate pentru distribuţie electricitate.
Implicarea în comunitate, prioritate pentru E.ON
Campaniile de informare pe teme de siguranţă au continuat şi în acest an în baza parteneriatul strategic încheiat între E.ON, Delgaz Grid şi Inspectoratul general pentru Situaţii de Urgenţă. De curând a fost lansată noua campanie naţională de informare a populaţiei al cărei principal mesaj are la bază prevenirea incidentelor cauzate de scăpările de gaze.
De asemenea, E.ON se implică în proiecte destinate comunităţilor locale, ariile principale fiind ştiintă şi educaţie, sport, cultură, siguranţă şi mediu. Unul dintre cele mai ample proiecte desfăşurate la Tîrgu Mureş este Cupa E.ON Kinder. Ajuns la ediţia cu numărul 12, turneul din acest an a reunit peste 1.000 de copii pasionaţi de fotbal, iar fostul internaţional Claudiu Niculescu este cel care a susţinut în mod activ competiţia. Voluntarii E.ON s-au implicat în acest an într-o acţiune de donare de sânge, la sediul central al Grupului E.ON din Târgu Mureş fiind prezentă o stație mobilă. Acţiunea de la Târgu Mureş a fost un real succes, cei 79 de donatori echivalând cu numărul total al celor care donează sânge, timp de două zile, la Centrul de Transfuzii Mureş.
Clienţii, în centrul preocupărilor E.ON
E.ON adăugă celor două forme de energie: gaze naturale şi energie electrică, a treia formă: strădania de a fi mai buni. Iar acest lucru se va reflecta în activitatea tuturor Grupului E.ON România şi în anul 2019, prin concentrarea asupra siguranţei clienţilor şi a angajaţilor, prin susţinerea comunităţilor în care trăim şi muncim, printr-o anticipare şi o mai bună cunoaştere a nevoilor clienţilor noştri pentru dezvoltarea celor mai potrivite soluţii energetice.
Despre E.ON România
Companiile din structura grupului E.ON, prezent în România din anul 2005, operează o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 22.000 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 km şi deservesc circa 3,1 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa locală, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat 1,9 miliarde de euro sub formă de impozite şi taxe.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.