Pandemia ne-a schimbat viaţa la 180 de grade. Nimic din ce ştiam până la începutul acestui an nu se mai aplică acum. Am învăţat să limităm întâlnirile cu prietenii, să comandăm online aproape tot ce avem nevoie sau să lucrăm de acasă. Dacă la începutul acestei perioade telemunca părea mai degrabă o relaxare, uşor, uşor, timpul petrecut între aceeaşi patru pereţi a devenit un calvar. Aşa că un anteprenor din Mureş s-a gândit să le uşureze viaţa celor care lucrează de acasă – îi cazează la microferma lui şi le oferă condiţii prielnice lucrului de la distanţă. Aşa se poate îmbina serviciul cu un concediu.
Telemunca poate deveni un coşmar, la un moment dat. Dacă la începutul pandemiei pentru mulţi era o bucurie să lucreze din confortul propriului cămin, acum, după aproape 9 luni de când luptăm împotriva virusului, mulţi au început să se sature de aceeaşi patru pereţi. Pornind de la necesitatea celor care s-au săturat de locuinţa lor un anteprenor din Mureş a găsit soluţia.
Daniel s-a născut în Elveţia, iar în urmă cu 15 ani s-a îndrăgostit de România şi de o româncă. S-a stabilit la noi, în localitatea Voievodeni, unde s-a şi căsătorit. Iar acum încearcă să îi facă pe români să se îndrăgostească de microferma pe care a construit-o împreună cu soţia lui.
Daniel Hirschi, antreprenor: Am instalat aici în hala asta şi în alte foste birouri nişte locuri unde se poate lucra, unde se poate dormi, unde se poate mânca, toate au bucătăriile şi băile proprii.
Utilate modern, dar încercând să păstreze stilul rustic al locului, locuinţele de vacanţă şi telemuncă pot readuce. cheful de muncă.
Iar peisajele din zonă vă pot ajuta să vă deconectaţi atunci când aveţi nevoie de o pauză. Nici capitolul culinar nu a fost uitat de Daniel şi soţia lui.
Şi ce trebuie să mai ştiţi este că nu doar cei care îşi desfăşoară munca din faţa calculatorului sunt vizaţi de întreprinzătorul elveţian. Acesta spune că artiştii pot folosi spaţiul pe care îl pune la dispoziţie drept atelier.
Vezi video pe Observator TV