Burgerii de la fast-food nu sunt de obicei priviți ca fiind cele mai sănătoase opțiuni culinare. Însă unii sunt mai nesănătoși decât alții, relatează Men’s Journal.
Un nou studiu, realizat de platforma de telemedicină Plushcare, a examinat conținutul unor produse precum cheeseburgerii de la unele dintre cele mai populare lanțuri din SUA și i-a clasificat în funcție de cât de dăunători sunt pentru sănătate, arată G4 Food.
Compania a comparat caloriile, zahărul, grăsimile saturate și sarea din produse și le-a punctat în conformitate cu metoda de profilare a nutrienților a Departamentului pentru Sănătate din SUA. Acest lucru a generat un „scor total de nesănătoșenie”, care arată cât de nesănătoși sunt unii burgeri. Cu cât cifra este mai mare, cu atât produsul este mai nesănătos.
McDonald’s și Burger King, lanțuri de fast-food prezente și pe piața din România, au avut rezultate mai bune decât multe dintre rivalele lor. Cele două branduri au ocupat la egalitate locul 14, cu un scor total de 18.
Compania a comparat caloriile, zahărul, grăsimile saturate și sarea din produse și le-a punctat în conformitate cu metoda de profilare a nutrienților a Departamentului pentru Sănătate din SUA. Acest lucru a generat un „scor total de nesănătoșenie”, care arată cât de nesănătoși sunt unii burgeri. Cu cât cifra este mai mare, cu atât produsul este mai nesănătos.
McDonald’s și Burger King, lanțuri de fast-food prezente și pe piața din România, au avut rezultate mai bune decât multe dintre rivalele lor. Cele două branduri au ocupat la egalitate locul 14, cu un scor total de 18.
Category: Stirile Punctul
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.