Marius Crişan, Bogdan Muntean şi Marius Muntean, trei prieteni pasionaţi de paste, au pus pe harta oraşului Târgu-Mureş un concept de tip pasta bar, cu producţie integrată, în iunie 2020, după trei ani de la apariţia ideei, în care au investit 15.000 de euro din fonduri proprii.
„Am început această afacere de la zero din pasiunea noastră pentru bucătărie, în general, şi paste, în particular. Visam de mult la un concept de tip pasta bar, o bucătărie deschisă, în care să producem singuri pastele de la zero şi să le peparăm după reţete italieneşti. Ne-am dorit un loc în care clientul să vadă, să simtă, să fie implicat efectiv în tot ce înseamnă pregătire“, povesteşte Marius Crişan, fondator al Atelierului de paste.
El spune că pasiunea sa pentru gătit este veche şi a avut ocazia să îşi îmbunătăţească abilităţile în două bucătării profesioniste, în SUA, acolo unde a fost plecat prin programul Work and Travel în 2012. „Marius şi Bodgan au mai făcut business în acest domeniu, iar pasiunea mea combinată cu know-how-ul lor se completează reciproc“, subliniază Marius Crişan.
„O să ajungem la primul milion de paste produse în curând. Am servit vreo 7.000-8.000 de porţii de paste până acum“, menţionează Bogdan Muntean.
Citeste articolul complet pe ZF.ro