La 21 de ani a lăsat Târnăveniul pentru Spania. A plecat înainte de intrarea României în UE, cu riscurile de rigoare asumate conform acelei perioade, în care mulți români își încercau norocul sorții în vestul Europei.
Florin a muncit la mai multe restaurante de unde a „furat” meserie, care avea să îi folosească la momentul în care a decis sa continue pe cont propriu. Moștenind pasiunea pentru gătit de la mama sa care a lucrat pe vremuri la un restaurant din Târnăveni, Florin a deschis cu ajutorul unui asociat, în urmă cu 6 ani, o Orezărie in orașul spaniol Alicante de la malul Mediteranei.

Acum gătește pentru sute de spanioli care comandă acasă tradiționala Paella de la Arroceria Senyoret, de care se ocupă Florin. Îi este alături soția Elena din Belarus, cu care administrează localul axat doar pe livrare la domiciliu atât în Alicante cât și în împrejurimi.
Dacă treceți vreodată prin Alicante nu ezitați sa aveti o întâlnire cu lumea aromelor oferită de o Paella cu orez negru și fructe mare, o specialitate delicioasă de la cea mai apreciată Orezărie din Alicante, Spania.
Florin Foaie este un exemplu pentru cei care vor să reușească pornind de jos și care nu au nicio limită atunci când vine vorba de îndeplinirea viselor.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.